Ekstra smykkekursus d. 27.-28. april 2019

posted in: Blog | 0

Kære allesammen

Da vi har fået mange forespørgsler om et weekendsmykkekursus i april, har vi valgt, ekstraordinært, at oprette et kursus til 10 kursister i weekenden d. 27. og 28. april 2019. Kurset er for alle. Du behøver ingen forudsætninger for at deltage og vi kan garantere dig, at du vil få lave smukke smykker, hvad enten du er helt ny i faget, eller kommer med erfaring indenfor smykkefremstilling. Ligeså vil vi sikre, at du, efter dette kursus, vil kunne gå videre med at fremstille smykker selv. Du vil lære de grundlæggende teknikker i vores værksted. Vi er to undervisere og vi har tid til at hjælpe jer allesammen. Kurset er meget populært og derfor er det vigtigt at du melder dig på, så hurtigt som muligt. Kurset er fra kl. 11 til kl. 17 lørdag og søndag. Begge dage vil vi lave nybagte boller, te og kaffe og en lækker kage til eftermiddagskaffen. Kurset koster 1700 kr plus materialer.

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her 👉https://www.smykkekursus-vitavita.dk/

Du er også velkommen til at ringe til Ole på 22424624 eller Sisse på 29379511, hvis du har spørgsmål eller bare lige vil snakke med, os før du tilmelder dig smykkekurset.
På aprilkurset vil vi give jer et særligt godt tilbud. Vi vil nemlig skrive det beløb ned, i har købt materialer for på weekendkurset i april og give jer det beløb til materialer på vores smykkekursus i Toscana til september. Det er altid dejligt at have lidt “i banken” til næste kursus. Udgifter til materialer er nemlig det eneste der ikke er inkluderet i prisen på turen til Toscana.

Smykkekurset i Toscana ligger fra d. 25. september til d. 2. oktober 2019. Vi har tilrettelagt turen på den måde, at du møder op i Billund lufthavn og derfra har vi sørget for resten. Herfra vil vi sammen flyve til Pisa og fra Pisa kører vi sammen ud til San Miniato. Her vil i blive budt velkommen til Scaletta, som er navnet på det sted vi skal bo. I løbet af denne uge vil der være undervisning i smykker to gange om dagen. En time om dagen vil der også være undervisning i maleri, til dig der gerne vil det. Hver dag sørger vi for friskbagt brød og morgenmad, frokost og aftensmad til jer. På kurset skal vi også smage den lækre vin, der bliver lavet af druer fra markerne omkring Scaletta og den gode olivenolie der også produceres af familien der ejer stedet. Vi vil også tage jer med op i bjergbyen, som har så meget kultur og skønhed at byde på. Scaletta er et skønt sted med masser af plads til os alle og store lyse værelser. Vi har også en pool og på det tidspunk er det dejlig varmt i Toscana, så der skal også være tid til afslapning. Vi har lavet et rigtig godt program, som du kan hente på siden her, så du i ro og mag kan sidde med en kop kaffe og læse om alt det vi skal på den fantastisk tur. Alt det kan du kan læse her på siden, ligesom du også kan tilmelde dig her.
👉https://www.smykkekursus-vitavita.dk/smykkekursus-i-toscana

Lige som med weekendkurset, er du også meget velkommen til at ringe til os og høre mere om smykkekurset i Toscana, du er også velkommen til at ringe og tilmelde dig til turen. Du kan også komme ned i vores værkstedsbutik i Møllergade 50 i Svendborg og få en snak med os der.

Vi glæder os meget til at møde jer på april weekendsmykkekurset og i det smukke og meget inspirerende Toscana.

Forresten har vores butik et års fødselsdag 🇩🇰 på lørdag d. 30 marts, så kom ned og få et glas vin og hils på os ❤️

Husk, at tilmeldingen til både Toscanakurset og weekendkurset er i fuld gang, så tøv ikke for længe! Vi er sikre på du vil få et rigtig godt kursus både i vores værksted i Kerteminde og i Toscana. Vi gør os meget umage for, at du skal få de bedste smykkekurser her hos os i VitaVita Smykker Danmark.

De bedste forårshilsner fra Ole og Sisse / VitaVita Smykker Danmark
Møllergade 50
5700 Svendborg
Ole : 22424624
Sisse : 29379511
www.smykkekursus-vitavita.dk
www.vitavita.dk