Vi har lavet et nyt sølvsmykke, et smykke med håb, glæde og kærlighed i.

posted in: Blog | 0
Vi har lavet et nyt sølvsmykke, et smykke med håb, glæde og kærlighed i.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her…

Vi har lavet et nyt sølvsmykke, et smykke med håb, glæde og kærlighed i.

Kære allesammen. 

En særlig tid, et særligt smykke. Et særligt minde, et særligt lys i en tid, vi ikke har mødt før. En tid med uro og alvor for os allesammen. Tiden vi står midt i kræver, i den grad, at vi støtter hinanden, rykker sammen i hjertet og holder afstand i livet. En svær kombination, der kalder på tålmodighed, håb og optimisme. Vi har lavet et smykke til jer, som repræsenterer alt det vi har brug for nu, håb, glæde, tro og kærlighed. Vi vil gerne præsentere det for dig;
Trille-firkløveret.
 
Her kommer vores historie om det nye smykke, der repræsenterer lykke, tro, håb og kærlighed. Så mange fine symboler i et smykke. Nogle ser en engel, andre en blomst og andre igen et kors i det fine Trille-firkløver. Navnet på smykket er helt personligt. Trille-firkløveret. Vi har 6 skønne børn og vores yngste er Trille på 14 år. Trille skal konfirmeres, det er hende der er på billedet. Hun skulle, efter planen holde fest d. 3. maj, men det var før COVID-19, væltede verden. Selvfølgelig er hun ked af, at skulle vente, selvfølgelig er alle konfirmander kede af det. Det er bare sådan verden pludselig ser ud, i al sin alvor. Trille skal nok, som alle de andre, få en fantastisk konfirmation, det er helt sikkert. Måske kunne det hjælpe lidt, at få dette smykke på den oprindelige konfirmationsdato, mens de og vi, venter og som et lille kærligt plaster på de unge konfirmanders skuffelse. De unge konfirmander står for det grønne håb, det spirende forår og optimisme 🍀. I den stemning er smykket lavet, i en stemning af håb for fremtiden, for konfirmanderne og for os allesammen. Det bæres tæt på hjertet, og minder os om, at foråret er her, lyset, håbet, kærligheden og troen på livet, trods alt. Vi er fælles om at give hinanden håb og kærlighed og med disse ord, mine damer og herrer, får i vores håndlavede sølvsmykke med håb i.  Vi har allerede modtaget flere bestillinger på smykket og det er vi så taknemmelig for, det betyder langt mere, end i aner for vores lille virksomhed VitaVita Smykker Danmark, især lige nu. Smykket kan bestilles på vores webshop
Bestil Trille-firkløveret her…
Vi sender det, når vi har lavet det til dig, her i vores “nødværksted” og vi betaler portoen. Smykket koster 700 kr. og ønsker du en sølvkæde, til 300 kr. så har vi også det.
Giv smykket til en du holder af, eller giv dig selv en gave, et lille stykke kunsthåndværk du kan kigge på, bære og være glad for. Det var historien om Trille-firkløveret.
I dag var Ole og jeg ude at gå i det smukke forårsvejr. Jeg kan berette, at her i Svendborg går det godt med at holde afstand og samtidig huske at hilse på hinanden. Det var dejligt at opleve. Vi mange der nød solen og heldigvis, med masser af plads. Ole og jeg var på tur. Ud at aflevere de smykker vi har lavet færdig, til nogle af vores kunder i Svendborg, selvfølgelig efter aftale med kunderne. Det fungerede godt, ned i postkassen og en sms til kunden om, vi lige havde været der. Ok, sådan kan man også gøre det. Heldigvis fungerer det fint med post stadigvæk, men det her var en kærkommen lejlighed til at komme ud af værkstedet, ud i den friske luft og ned til vandet.
Vi har travlt i værkstedet, heldigvis! Og til jer der har smykker i vente, jer der har bestillinger hos os, vil vi sige, vi arbejder så hurtigt vi kan og lige så snart vi er klar, siger vi til. Ring eller skriv, hvis i skulle have spørgsmål, men husk, ingen er glemt, vi arbejder på fuld tryk. Vi har fået etableret et nødværksted, det virker og vi er igang igen. Værkstedsbutikken i Møllergade 50 er lukket for en tid, det er nødvendigt, da vi har meget lidt plads, alt for lidt til vi kan forsvare, at have alle de dejlige stunder vi plejer at have med jer, desværre. Men, vi kommer tilbage! og indtil da, så må vi snakke her, på mail eller i telefonen. Tak for jeres tålmodighed, allesammen, tak for alle jeres søde beskeder og tusind, tusind tak for jeres bestillinger. Kom bare, vi tager meget meget gerne mod flere bestillinger, vi kæmper for det vi elsker at lave, smykker til jer, derude i vores dejlige land.
Pas godt på jer selv og hindanden, hold hovedet koldt og hjertet varmt og husk, i morgen kommer forårssolen igen og skinner på os. 
Velkommen til vores Webshop…
Køb et gavekort og få det sendt over mail, vi giver 100 kr ekstra på alle gavekort i denne særlige tid, og alle gavekort kan bruges i tre år.
Køb Gavekort her og få 100 kr ekstra…
Meld jer på vores nye weekend smykkekursus d.12.-13. september 2020 i Svendborg kl. 11-17 begge dage, det er så mega spændende. 
 
Læs mere om weekend smykkekursus i Svendborg…


VitaVita Smykker Danmark
Møllergade 50, 5700 Svendborg
29379511 / 22424624
www.vitavita.dk 
www.smykkekursus-vitavita.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her…
Værkstedsbutikken , Møllergade 50, 5700 Svendborg
Armbånd med vores signaturpræg
Ole og Sisse Jæger Thrane.