Solskin i ørerne med sølv og lys

posted in: Blog | 0

Kære allesammen.
I dag er byen fuld af lys, fuld af forår og fuld af glade mennesker.
Vi nyder de solrige dage og lige nu er vi i gang med at lave flere af vores meget populære øreringe med cirkler og prægninger.

De her øreringe fanger simpelthen så meget lys og er perfekte til både hverdag og til festlige dage. Faktisk er det nogle øreringe, vi har lavet i mange år. De har, over tid, ændret sig lidt, fået nye ørekroge og meget mere præg, der fanger lys og farver. Det er lige det sølv kan. Sølv kan beholde sin enkelthed, den klare nordiske kølighed også selv om, der bliver sat sten, guld og masser af præg i overfladen. Sådan et sæt koster 700,-kr og det er ikke lyv når jeg siger, at de klæder alle! Køb dem gerne til deling med din datter, eller din veninde. Du bliver aldrig træt af de her øreringe med klassiske cirkler og prægning.

Forår betyder farver og ny energi. Her i værkstedsbutikken i Møllergade 50 i Svendborg er det lige sådan vi har det. Vi er fuld af lyst til at lave nye smukke smykker. Vi er helt vilde med de to vedhæng på billedet. Smykket til venstre er et vedhæng fuld af kulørte safir, rubin og smaragd, nærmest svævende i den smukke fatning med vores signaturprægning, i ved den vi laver med de gamle blonder og kniplinger. Jeg synes det ligner sådan noget truttifrutti-krymmel man får på sin softice en forårsdag på havnen, eller konfetti der springer ud over festklædte mennesker i solen. Smykket til højre er så smukt og helt særligt. Det er glas der er lavet af vores gode ven Elsebeth Belgsting, som bor i Listed på Bornholm. Elsebeth er både keramiker og glaspuster og hun har, i mange år, arbejdet på glaspusteriet “Baltic Sea” ved Gudhjem. Nu har hun sit eget galleri i hendes skønne hjem og have i Listed. Kig ind til hende på Hans Thygesensvej 34, Listed, Svaneke, når i er på Bornholm. Elsebeth er en sand virtuos ud i blide rene farver og sanseligt formet glas. Vi er enormt stolte over det samarbejde vi har med Elsebeth og snart må vi over til klippeøen og se mere af hendes kunst. Her er en af hendes smukke glassten i Oles fine håndlavede sølvfatning.

Måske har du også fået lyst til at lave smykker her i det flotte forår. Vi har weekendkursus i vores værksted i Kerteminde, i kommende weekend d. 27. og 28. april, begge dage fra kl. 11 til kl. 17. Er du hurtig, så ring til os eller tilmeld dig her:

DER ER TO PLADSER TILBAGE.
Flere pladser er der på vores smykke og malekursus i Toscana i september, kig ind og se mere om det også.


Husk også, at vi har masser af fine smykker til de unge smukke konfirmander, vi laver også masser af speciallavede smykker efter jeres ønsker.Kan i alle have en dejlig aften, nyde lyset og solsortens sang.
Vh VitaVita Smykker Danmark/ Ole og Sisse Jæger Thrane

Møllergade 50, 5700 Svendborg
29379511 / 22424624
www.vitavita.dk
www.smykkekursus-vitavita.dk