Alle smykker der er købt hos os, kan du altid få pudset hos os – og det koster ingenting.

Kom forbi vores butik i Møllergade 50 i Svendborg eller ring til os på 22 42 46 24 eller 29 37 95 11, så kan vi aftale at du sender smykkerne til os.

Derudover kan du gøre følgende:

Dine smykker kan holde længe med den rigtige behandling. For at få mest mulig glæde af dine smykker, skal de rengøres og holdes ved lige fra tid til anden. Der er nogen simple ting som du selv kan gøre for at smykkerne ikke bliver så hurtigt beskidte og ridsede.  

Ting du skal undgå
– slag og stød
– At have smykkerne på i bad, svømmehallen og når du sover
– creme, parfume, sæbe – da de indeholder kemikalier som kan misfarve smykket.

Vedligeholdelse
Din hud afgiver stoffer, som gør at sølvet får en mørk overflade, derfor skal du rense dine smykker jævnligt.

Du kan rengøre smykkerne i varmt vand og tørre dem forsigtigt af med en blød klud og lade dem lufttørre. Smykkerne bliver ikke blanke af rengøringen, men de bliver rene. Du kan pudse dine smykker blanke med en blød pudseklud til sølv eller rengøringsmiddel til sølv.

Ædelsten er meget modtagelige over for fedt, derfor er det nødvendigt at pudse dem forsigtigt af med en blød klud. Du kan også, forsigtigt rense stenen i ringen, men en blød tandbørste og lidt opvaskemiddel. Husk, du skal være forsigtig.

Hvis dine smykker skal pudses helt rigtigt op og være blanke som nye, kan du altid få pudset og renset dine smykker hos os. Du vil helt sikkert opleve, at dine gamle smykker bliver som nye, til stor glæde for dig. Giv dig selv en gave med en “makeover” til dine smykker hos os. Det giver god mening at bruge sine gamle smykker, istedet for at de ligger i skuffen.

Alle smykker der er købt hos os, kan du altid få pudset hos os – og det koster ingenting.