Om VitaVita

Velkommen til VitaVita Smykker Danmark

VitaVita Smykker Danmark har siden 2012 været båret af en stor passion for at lave håndlavede smykker i sølv og guld med og uden ædelstene.

Vi har stor respekt for det gamle håndværk og vi elsker at lave smykker. Vi designer og laver alle vores smykker selv, i vores værkstedsbutik Møllergade 50 i Svendborg.

 

Vores eksklusive smykker er skabt med tanke for omhyggeligt håndværk, skønhed og bæredygtighed.  Vi laver smykker til jer, der vil have noget helt særligt, som ikke findes andre steder. Vi stræber efter det stramme og rene udtryk, som kendetegner den nordiske stil og kultur, som vi er en del af. 

Alle vores ædelsten er konfliktfrie. Både i vores værksted og vores materialer følger vi en bæredygtig tanke. Vi genbruger gerne og producerer kun det vi skal bruge. Ingen spild, høj kvalitet og nænsom produktion er vores måde at lave smukke smykker på.

Tag et kig på vores smykker her i webshoppen, eller kom og besøg vores lille fine butik i Møllergade 50 Svendborg. Her kan i også få lavet smykker helt efter jeres ønsker og drømme. Vi har tid til at snakke og lave en plan for det i ønsker.

Alle smykker fra VitaVita Smykker Danmark designes og fremstilles af Ole og Sisse Jæger Thrane, som er selvlærte sølvsmede. Hver eneste smykke har været igennem vores hænder i den lange proces fra idé og design til skabelsen af et smukt smykke i ædelmetal.

Vores smykker er unikke og laves enkeltvis. Derfor er der aldrig to smykker der er 100% ens.