Nyt smykkekursus og tak til Svendborg, for VitaVita Smykkers første år….og lidt til.

posted in: Blog | 0

I marts sidste år, åbnede vi vores lille værkstedsbutik i Møllergade 50 i Svendborg. Her laver vi håndlavede smykker. Her fandt VitaVita Smykker Danmark det helt rigtige sted. Vores butik ligger på toppen af Tullebrinken, lige der, hvor gågaden slutter og vejen går stejlt ned til Mølledammen. Her, hvor Vor Frues klokker høres så klart og her hvor solen skinner, selv på en grå dag. Her har vi det godt, rigtig godt faktisk!

Vi har lyst til at sige jer alle, mange mange tak for det første år her i Svendborg. Tak til jer der kigger ind og får en snak om smykker og andet godt, tak for i kommer ind og får lavet jeres smykker her hos os. Hvor har vi haft mange glade kunder, der har fået speciallavet smykker til helt særlige dage, med helt særlige betydning. Smykker er
nemlig også andet en guld og glimmer, smykker er også store følelser og glæden ved at give og modtage. For os, er det et helt magisk univers af godt håndværk, guld, sølv og ædle stene, perler og lys. Vi elsker at lave smykker og vi elsker at give vores kunder det bedste vi har.

Tak til alle jer der kigger ind af vores flotte vinduer og giver et smil, det er simpelthen så hyggeligt. Tak fordi i fortæller os at i er glade for, at vi laver vores smykker, netop her.

Tak til vores søde“naboer”, der er ingen tvivl om, vi har et godt og dejligt fællesskab her i vores gade. Her hjælper vi hinanden og det er rigtig meget værd. Der er alt for mange der fortæller, at de kun sjældent kommer ned i denne ende af Møllergade. Det er da en skam, for her er rigtig mange fine små butikker. Kom herned og gå lidt på opdagelse, det ville vi blive glade for, hernede i vores ende af Møllergade.

Måske ved i, at vi også laver smykkekurser i Kerteminde, hvor vi bor. Vi holder
weekendkursus igen d. 15. og 16. juni i Kerteminde. Weekendkurserne i Kerteminde opretter vi efterhånden, vi har ikke tilrettelagt et langt program hen over året, som vi plejer. Vi tager et kursus ad gangen, fordi vi er ved at sælge vores hus, nemlig der, hvor vi holder vores weekendkurser. Vi vil gerne flytte til Svendborg og det skal blive 
godt at komme hjem til Svendborg at bo igen, efter mange år væk. Det betyder også, at vi med tiden vil holde smykkekurser i Svendborg, mere om det senere.

Husk nu, at det ikke er nødvendigt, overhovedet, at kunne noget med  sølv eller smykker, før i kommer på kurser hos os, alle er velkomne og de fleste har aldrig prøvet at arbejde med håndværket før. Vi kan love jer, at i får flotte smykker med hjem, hver gang!

Året har sin gang og sine begivenheder. Lige nu er det, hos os, tiden for smykker og gaver til barnedåb, konfirmation og bryllupper. Vi har haft mange par, der har valgt at få lavet deres helt personlige forlovelse- og vielsesringe her hos os og det er da en helt særlig ære, at få lov at lave noget så betydningsfuldt.

Konfirmander har fået smykker her fra værkstedsbutikken. Drenge har fået manchetknapper og slipsenåle og pigerne, fine armbånd, halskæder og ringe. Vi har lavet mange speciallavede konfirmationssmykker, der repræsenterer noget helt særligt for konfirmanden og deres forældre.

Snart bliver det sommer i Danmark og hvor bliver det rart med varme og masser af både i havnen. Hos os vil vi gerne forlænge denne tid med et smykkekursus Toscana til september. Vi har lavet et flot program og med smykkekurset følger også et mindre kursus i maleri. Vi drager igen afsted til det maleriske Toscana og turen er tilrettelagt på den måde, at man møder op i Billund og så klarer vi resten. Alt er inkluderet i prisen, rejsen frem og tilbage, ophold på det smukke Scaletta i San Miniato, lækker mad, vinsmagning, tur til bjergbyen, afslapning ved poolen på Scaletta og masser af kreativitet i det kombinerede smykke- og maleværksted. Vi har stadig pladser på kurset, så kom endelig ned og hør mere om det.

Kom endelig ind til os og se om du, som så mange andre, falder for vores design og vores måde at lave smykker på.  Kom ind og se vores spændende signatur-prægninger i sølvets overflader, som vi laver ved at presse gamle smukke blonder og kniplinger ned i sølvet, når vi valser det ud.

Vi glæder os også meget til et nyt år her i Møllergade 50. Vi skal lave masser af flotte håndlavede smykker her i værkstedsbutikken og har i nogle ønsker, så kom med dem, så tager vi en snak om det og laver det i lige drømmer om, vi vil i alle tilfælde gøre vores allerbedste.

Husk nu, at når du har købt eller fået smykker her fra VitaVita Smykker, er du velkommen til at komme ind og få renset, poleret og rettet dine smykker til, lige så tit du vil, vi har altid tid til dig – og det er ganske gratis.

Du er så hjerteligt velkommen hos os i VitaVita Smykker Danmark, Møllergade 50.

Hurra for forår og for vores første år her i Svendborg og igen, tusind tak for i har taget så godt imod os.

Vh VitaVita Smykker Danmark/ Ole og Sisse Jæger Thrane

Møllergade 50, 5700 Svendborg
29379511 / 22424624
www.vitavita.dk 
www.smykkekursus-vitavita.dk

PS. I ved det, man skal bruge sit netværk, derfor en lille reklame for vores skønne hus der er til salg, helt perfekt til en familie der ønsker sig et vidunderligt sted at bo med masser af plads både ude og inde, ved Kerteminde ;  kig lige her.