Du er en vigtigt brik i vores puslespil

posted in: Blog | 0
Du er en vigtigt brik i vores puslespil
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her…

Du er en vigtigt brik i vores puslespil

Velkommen til vores puslespil.
Velkommen til vores verden lige nu. 
Jeg skal love for, at posen med brikker er rystet her i vores lille værkstedsbutik i dag. Heldigvis har vi alle brikkerne intakte, dig og alle de andre fantastiske kunder, vores håndværk og vores evige optimisme og lyst til at gøre det vi er allerbedst til.

Du repræsenterer den vigtigste brik, for uden dig, var der ingen VitaVita Smykker Danmark og alt det vi er, ville være en lille hobby, vi kunne hygge os med. Det er hyggeligt, men det er ikke en hobby, det er vores levebrød, vores passion og vores livsværk.

Nu er det tiden at bede dig om at udbrede kendskabet til os, vil du det ? Vil du hjælpe os med at få flere på vores nyhedsbrev, flere med i vores kreds om kunsthåndværk og skønhed. Det håber vi. Send dette nyhedsbrev videre til dine venner, bed dem om at følge os på Instagram og Facebook. Vi vil være jer dybt taknemlige for jeres hjælp.
I dag har vi været tidligt oppe, det er jo ikke usædvanligt og det er helt som det skal være, helt som en helt almindelig hverdag, dem der er flest af og dem vi elsker. Men intet var normalt i dag. Ole og jeg tog op til vores elskede værkstedsbutik, kun for at pakke alt ned i kasser og fragte det hjem. Statsministeren og Dronningen har talt, talt ansvar, talt fornuft til os allesammen. I går blev det bestemt, at butikker så bittesmå som vores, skulle lukke i dag kl. 10. Helt med rette, helt forståeligt og helt fuldstændigt i orden! Vi er tæt med vores kunder, tæt med hinanden og på lidt plads der midt på bakken i Svendborg. Så, bum, hjem med os. 

Vi bor fantastisk dejligt her i byen og vi er heldigvis velsignet med et baghus, et lille baghus, men et super fint baghus. Her er vi, i skrivende stund, ved at etablere nyt værksted. Ole og jeg hænger ikke i bremsen, vi fortsætter og det er vi gode til. Det bliver en nødløsning, men faktisk en fin nødløsning. En løsning der betyder, at vi kan fortsætte vores arbejde hjemmefra. På ingen måde, som i vores værkstedsbutik, hvor kunderne kommer ind og vi får de der dejlige snakke og ideer, men dog en form, der kan gå, til nøds.

Så, kom med jeres bestillinger, kom med jeres ideer, med jeres ønsker, jeres konfirmationsgaveønsker og alt det i kan finde på. Kom med jeres ønsker om vielsesringe, personlige smykker og alt det fine håndlavede vi har på vores webshop.
Velkommen til vores Webshop…
Køb et gavekort og få det sendt over mail, vi giver 100 kr ekstra på alle gavekort i denne særlige tid, og alle gavekort kan bruges i tre år.
 
Køb Gavekort her…
Vi sender jeres smykker og hvis i bor i en rimelig radius, bringer vi dem også rigtig gerne ud til jeres dør. Der er faktisk nærmest ikke det vi ikke vil eller kan, så kontakt os på mail, ring til os og få en snak.
Meld jer på vores nye smykkekursus d.12.-13. september, det er så mega spændende. 
 
Læs mere om weekend smykkekursus i Svendborg…
Vi er optimister, vi er kreative ildsjæle og vi elsker det vi gør. Vi håber i er med os hele vejen. Vi ønsker jer allesammen nogle dejligt forårsdage, gå en tur i skoven eller ved vandet, hvor der er masser af plads. Pas på hinanden og hold hinanden oppe. Vi glæder os så meget til at se jer igen på en solrig dag i Svendborg med kaffe på dørtrinnet til vores lillebitte værkstedsbutik. 

Tak for du er en brik i vores fantastiske puslespil, sammen med dig skal vi nok få det samlet igen.
Trods COVID-19, er det  forår i Danmark og håbet er lysegrønt.
De allerbedste hilsner fra Ole og Sisse 

P.S. Husker i vores datter Trilles spørgsmål om konfirmation, nu ved vi, at hun og alle andre kommende konfirmander får deres store dag efter pinse, når skoven bliver rigtig grøn og solen står højt. Så går det nok  alligevel, altsammen.

Faktisk var der en god kvinde der lige kom med en lys idé. Nemlig at give konfirmanderne en lille ting på den dag de skulle have været konfirmeret, så de alligevel får en tanke, en kærlig hilsen og lidt ekstra for “svie og smerte” 🙂 Vi har de fineste små kors i sølv og mange andre små søde håndlavede smykker i sølv.
Køb dette lillebitte Signe kors her…


VitaVita Smykker Danmark
Møllergade 50, 5700 Svendborg
29379511 / 22424624
www.vitavita.dk 
www.smykkekursus-vitavita.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her…
Værkstedsbutikken , Møllergade 50, 5700 Svendborg
Armbånd med vores signaturpræg
Ole og Sisse Jæger Thrane.