“Jamen Mor, Bliver Jeg Overhovedet Konfirmeret Nu..?”

posted in: Blog | 0
“Jamen mor, bliver jeg overhovedet konfirmeret nu..?”

“Jamen mor, bliver jeg overhovedet konfirmeret nu ..?”
Vores yngste barn Trille er i tvivl og det med rette..

Kære allesammen, en kærlig hilsen her fra os i værkstedsbutikken i Møllergade 50 i Svendborg. Her er stille, meget stille! Solen skinner og minder os om, at foråret er over os og at der er meget at være glad for, trods alt.
Lige meget hvad der sker i denne alvorlige Corona-tid, så skal vi stå sammen, give hinanden håb og give hinanden glæde. Vi skal hjælpe, hvor vi kan og vi skal alle holde fanen højt, eller hjælpe med at gøre det, vi skal være der for hinanden. 

Da Trille spurgte mig, om hun nu ville blive konfirmeret overhovedet, gav det mig noget at tænke over, rigtig meget faktisk. Men et er sikkert, Trille skal nok blive konfirmeret, hvis ikke lige nu, så på et andet tidspunkt, lige så snart det er muligt. Ole og jeg er ved at lave ideer til design til Trilles konfirmationssmykker og i den, og denne tids sammenhæng, så skriver vi ud til jer og viser jer en masse fine konfirmationssmykker til de unge smukke stærke mennesker.

Det kan vi, vi kan lave smykker til de kommende konfirmander og i kan bestille hos os, eller kigge ind til os. Så er det på plads, smykkerne er i hus og i skal ikke tænke mere på det, blot glæde jer over, at lige meget, hvad der måtte ske, så er det forår og konfirmationstid og i har fine smykker klar til dagen, gaverne, solen og jeres konfirmand.
Kig på de fine billeder og vælg, hvad jeres unge menneske skal have af jer, på denne store dag. Hvilke minder skal det indeholde og hvilken betydning, hvilken pris og hvor stort…vi har mange bud og hvis du lige har en drøm eller en ide til et helt personligt og særligt smykke, så ring til os, så laver vi det til dig og din yndlingskonfirmand.
I år vil vi arbejde på at lave nogle små firkløvere, små smykker med håb og vi vil vise jer dem også i dette nyhedsbrev.

Tro, Håb og Kærlighed, kan i huske de små charms, de små vedhæng med de tre symboler. Jeg husker tydeligt, at det var det vi fik og det vi brugte, da jeg blev konfirmeret. Tro, Håb og Kærlighed, det indbefatter fuldstændigt, hvad vores verden har brug for nu og lige det vi sender ud til jer, kære kunder. 

Husk vi er lige her, her i værkstedsbutikken, her i Svendborg , Møllergade 50 og vi laver håndlavede, personlige smykker til jer, lige meget hvad der sker! Vi sender gerne smykker ud til jer, vi sender gerne gavekort, vi betaler portoen og til jer der bor i nærheden, kører vi gerne selv ud med jeres smykker og giver jer dem ved jeres hoveddør, dog uden kram og håndtryk 🙂  Ring, skriv eller kig ind til os, vi er behjælpelige med det hele. 

Om Trille bliver konfirmeret…..JA, det gør hun, det ligger helt fast. Om der er forår i luften, Ja, det er der og solen varmer virus væk, så ud i solen med os.
Kig ind i vores billedbog til jer, nederst i brevet og se om ikke der er den helt rigtige konfirmationsgave der. Ville det ikke være dejligt at have den del på plads. 

Vi sender Tro, Håb og Kærlighed, en masse sol og en masse gode hilsner ud til jer allesammen her fra Ole og Sisse i værkstedsbutikken på toppen af bakken. VitaVita Smykker Danmark
Møllergade 50, 5700 Svendborg
29379511 / 22424624
www.vitavita.dk 
www.smykkekursus-vitavita.dk

Værkstedsbutikken , Møllergade 50, 5700 Svendborg
Armbånd med vores signaturpræg
Ole og Sisse Jæger Thrane.