Giv din konfirmand et smykke lavet af dine gamle smykker, mere personligt bliver det ikke

posted in: Blog | 0

Foråret er kommet til Danmark og her i Svendborg skinner solen over Møllergade.
Det er tid til alle de dejlige fester foråret bringer med sig. Tid til konfirmation, barnedåb og til bryllup. Her i værkstedet har vi travlt med at lave vielsesringe og gaver til forventningsfulde konfirmander.

Vi har også travlt med en masse spændende speciallavede smykker. Der er nemlig rigtig mange, der kommer ind til os her i værkstedsbutikken med deres gamle smykker. De smukke gamle smykker, der har ligget alt for længe i gemmerne og nu skal have et nyt liv. Nogle skal blot rettes til, udvides eller lige poleres, men de fleste af vores kunder kommer med de fineste smykker, som vi sammen finder et nyt udtryk til, så de igen kan blive brugt. Det er så spændende! Så sidder vi ved værkstedsbordet og får en kop kaffe og snakker om det med guld, sølv og ædle stene. Alt det naturen har skabt, som vi er så heldige at arbejde med, hver eneste dag. Alt det der har minder med sig, for det er jo det smykker kan.

I sidste uge kom en kunde ind med de flotteste koralperler. Hun havde fået en halskæde med de fineste sarte lyserøde og hvide koraler af sin mor. Koralerne var over 100 år gamle og den ene del af halskæden var gået i stykker. Hun ønskede sig nogle øreringe med nogle af perlerne og da der var flere tilbage af de fine koraler, foreslog vi hende også, at få lavet et armbånd, så sættet ville blive komplet. Det aftalte vi og vi gik straks igang. Som arbejdet skred frem, så vi at der ville blive fire perler tilbage. Dem lavede vi til to fine vedhæng til en halskæde til kunden, det ville da være synd at de ikke også blev brugt. Det var lige en ekstra service fra os, som tak for tilliden for, at hun lod os trylle med hendes dyrebare avestykke. Ja, så kom hun igår og hentede hele herligheden. Hun blev glad og vi var glade, sådan hænger det så fint sammen. Det var en udsøgt fornøjelse, at lave lige præcis det hun gerne ville have, som det altid er, når vi laver de her specielle smykker.

Vi ved der er masser af smukke smykker ude i skufferne, som ikke bliver brugt og vi vil foreslå alle jer, at kigge på dem og se om ikke de kunne blive bragt til live igen. Vi hjælper gerne med det, for vi elsker nemlig at arbejde på den måde. Tænk sig, om der kunne laves fine konfirmationsgaver til jeres yndlingkonfirmand, med netop smykker der ligger hengemt og repræsenterer minder og tider for jer. Tænk, hvilken personlig gave det ville blive. Tænk, at binde familie, tider, minder og traditioner sammen med guld, sølv og ædle stene og forære et helt specielt smykker til en ung konfirmand. Et smykke du og vi har lavet i samarbejde, for du kan give det til et ungt menneske, der kan bære det og tage historie og kærligheden med sig på sin vej ud i foråret. Ville det ikke være smukt? Kom, lad os gøre det sammen og få de fine smykker ud i solen igen, så de kan skinne i lyset på en forårsdag og bære minder og tanker om en dag konfirmanden aldrig glemmer, også på en regnvejrsdag. Det er da genbrug med hjertet ikke sandt ?

Kan i allesammen have en dejlig uge derude i foråret.
Husk vi har masser af håndlavede smykker i værkstedsbutikken og priser fra 300 kr og opefter, vi har også gavekort.
Husk også, at der stadig er lidt pladser på vores smykke-weekendkursus i sidste weekend i april og ligeså plads på vores smykke- og male-kursus i Toscana til september.

I er alle så hjerteligt velkomne ! www.smykkekursus-vitavita.dk

De bedste hilsner fra Ole og Sisse
VitaVita Smykker Danmark
www.vitavita.dk
Møllergade 50
5700 Svendborg
Tlf. 22424624 / 29379511