Det sner i Møllergade, tag med til Toscana!

posted in: Blog | 0

Sikke en kulde der lige kom i denne uge, lige så der faldt lidt sne her i Møllergade. Nå, men det er altså forår, lige meget hvad !
Masser af glade kunder kommer i vores lille værkstedsbutik og vi har forrygende travlt, med en masse spændende smykker. Lige nu er der mange søde mennesker, der kommer for at få lavet smykker af deres gamle smykker og mange der har taget ideen om at lave konfirmationssmykker af deres egne smykker og på den måde få de fine sager videre i familiens eje. Det er også tid for vielsesringe og tid for gaver. Vi nyder det hele og du er altid velkommen her hos os, hvadenten du skal have lave specielle smykker eller købe smykker du er blevet forelsket i, her i butikken. Vi har et stort smukt vindue og der står folk og kigger og vinker, kommer ind og prøver og mærker og ser. Vi har det godt her hos VitaVita Smykker i Møllergade.

Her i værkstedet i butikken varmer vi os ved tanken om, at vi holder smykke og male-kursus i Toscana til september. I kan tro vi glæder os! Kurset er en fin kombination af kultur og kreativitet. Vi tager afsted d. 25. september og kommer tilbage d. 2. oktober. På turen er alt betalt, undtagen materialer. Det vil sige, at du møder op i Billund og resten af ugen, har vi sørget for, bliver fantastisk og du behøver ikke bekymre dig om noget som helst. Du skal bare nyde stedet, naturen, poolen, kulturen, vinsmagning, turene, den dejlige mad og arbejdet i værkstedet/spisestuen. Vi har holdt mange kurser i Toscana og vi vil, uden at prale sige, det er en stor succes. Vi skal bo i dalen ved San Miniato, mellem Pisa og Firenze.

Det er vigtigt for os at sige, at du ikke behøver nogen form for kundskaber i forhold til at lave smykker eller at male for at komme med, alle er velkomne! Vi er altid meget glade for og stolte over, alt det fine som vores kursister får lavet på dette kursus i Toscana.

Vores smykkekursus i Toscana koster 9.600 kr. alt er inklusiv, undtagen materialer. Har du en ven, familiemedlem eller en kreative kammerat, så er de også velkomne. Er de ikke til smykkekursus, eller maleri, så er de helt sikkert velkommen alligevel ! Du kan tage en ledsager med der ikke ønsker at deltage i smykke- og malerikurset, det koster 7.700 kr. Har du en ledsager der kun ønsker at deltage på kurset i maleri, så er prisen 8.200kr. der er mange muligheder. Vi har haft venindegrupper, forældre med voksne børn, forældre med store børn, par, og masser af kursister der tager afsted selv. Vi har smukke værelser til to eller tre personer. Vil du helst sove i eneværelse, koster det 1.000 kr. ekstra.

En typisk dag i Toscana :
Kl. 9 morgenmad med nybagt brød
Kl. 10-12 smykkekursus undervisningen
Kl. 13 har vi lavet en rustik frokost
Kl. 14-15 maleri undervisning
Kl. 15.30-18 smykkekursus undervisning
Kl. 20 har vi lavet aftensmad til jer

Alle dage er lidt forskellige. Vi skal også på en lille tur til byen, en tur i kirken, smage på forskellige vine osv. En dag i ugen, har du fri. Det betyder du kan blive hjemme på Scaletta, hvor vi bor og nyde pool og afslapning. Du kan også tage toget til Firenze eller Pisa, stationen ligger 15 min væk. Du kan gå op til San Miniato og ud i naturen, ja, faktisk kan du gære lige det du har lyst til. Bliver du hjemme, så laver vi naturligvis mad til dig.

Turen byder på smykkekursus, kursus i maleri, natur, kultur, forkælelse og vinsmagning.
Ta’ en af dine kære med og nyd en afslappende, kreativ og spændende uge i Italien.
Vil du gerne med os til Toscana, så kan du tilmelde dig her:

Du er også meget velkommen til at ringe til os og høre mere, eller kigge ind i værkstedsbutikken her i Møllergade 50 i Svendborg og få en snak med os.
Vi glæder os og indtil turen er vi så heldige at have Appetito her i Svendborg, hvor vi kan forsyne os med alt det lækre mad fra Italien, så klare vi nok ventetiden.
Vi håber du vil med på en skøn rejse med os og vi glæder os til endnu en tur til Scaletta i San Miniato i Toscana.

Kan i alle have en rigtig god Påske og husk, vi har åbent i Påskeferien, helligdagene undtaget.

De bedste hilsner fra Ole og Sisse

VitaVita Smykker Danmark
Møllergade 50
5700 Svendborg
29379511 22424642
www.vitavita.dk

P.S. Vi har to pladser tilbage på vores weekend smykkekursus i Kerteminde d. 27 & 28 april