“Nia´s to hjerter” Smykket til dig der er gravid

posted in: Blog | 0
“Nia’s to hjerter”; Smykket til dig der er gravid 💞
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her…

“Nia´s to hjerter”
Smykket til dig der er gravid
 💞

 

Kære allesammen.
I mandags var vi i værkstedet, i ved, vores “nødværksted” specielt indrettet til os, her i COVID-19 krisen, hvor vores lille værkstedsbutik i Møllergade 50 i Svendborg er lukket for en tid.

Den formiddag sad jeg og tænkte på Nia.
Nia er en kær ven af os og Nia er gravid, for allerførste gang. Faktisk har vi kendt hinanden i mange år, Nia og os. Da jeg arbejdede som efterskolelærer var Nia en af mine elever. Nia havde heldigvis valgt smykkevalgfag på efterskolen og det var her vi mødtes, i smykkeværkstedet, Nia og jeg. Nogle år senere skrev vi sammen, hun var interesseret i at lave flere smykker og Ole og jeg havde lige startet vores smykkekurser.

Nia var med på et af vores allerførste smykkekurser og siden da, har vi hjulpet hinanden med alt muligt inden for smykker og markedsføring. Nia er superskarp på markedsføring og hun er faktisk også gået hen og blevet er ret habil smykkekunstner.  Nia er en del af vores “smykkefamilie”, for sådan en har vi nemlig, og det er en kæmpestor glæde, at hun og hendes kæreste Kristian, skal være forældre. 

Den mandag morgen tænkte jeg over, hvordan det mon er, at være gravid midt i alt det her coronavirvar.

Jeg var igang med at lave smykker og så fik jeg bare sådan en lyst til at lave et helt specielt smykke i Nia´s navn, særligt lavet med hende og hendes situation i tankerne. Sådan blev ” Nia´s to hjerter” til.

Jeg snakkede med Nia om smykket, om hendes følelser omkring at være gravid lige nu og jeg bad Nia være vores gæsteskribent, for jeg tror der er rigtig mange gravide kvinder der har ekstra mange tanker og bekymringer, netop nu. Så, her er Nia´s fortælling om hende, om smykket “Nia´s to hjerter” og alle de tanker hun gør sig. Velkommen til vores kære Nia.

Det at være gravid for første gang er en stor oplevelse. Alt er nyt, alt er i forandring og en lille smule utrygt – men ikke mindst spændende. Jeg har tit hørt om kvinder, som snakker om, hvor meget kvalme, smerte og ubehag de har i løbet af deres graviditet. Jeg er blot ved at være halvvejs, men har ikke oplevet særlig meget ubehag endnu – det kan jo nå at komme. Jeg går og glæder mig over det lille liv som vokser trygt inde i min mave. 

Vores samfund står over for en prøvelse. Coronavirus har taget sit tag i hele vores liv. Samvær med venner og familie, arrangementer, ferie og økonomien er alle ting, som er under hårdt pres. Midt i alt det her er jeg også gravid. For første gang. Fødselsforberedelser bliver aflyst, scanninger og andre aftaler på sygehus og med jordemoder må min kæreste nu ikke længere deltage i.

Det kan godt skabe et lille skår i glæden, at min kæreste ikke må komme med til den 20 ugers scanning jeg skal til her om lidt. Dertil kommer de små bekymringer omkring barnets helbred, der kommer snigende. Hvis jeg får af vide, at der er noget galt med barnet til den scanning – hjertefejl, andre sygdomme i organer eller lignende, så sidder jeg der alene med det. Det er en stor bekymring. 

Jeg er dog fast besluttet på at den her graviditet skal være en glæde og ikke fuld af bekymringer. Derfor prøver jeg at tænke positivt og er glad for at vores samfund tager så hurtigt og stort et ansvar hele vejen rundt.

Jeg tænker meget på dem som er gravide og er længere henne end jeg er. Der er kvinder som skal føde her mens karantænen står på. De er bekymret for om de må få deres partner med på fødestuen, om de når at blive klar uden den sidste fødselsforberedelse og om de bliver skilt fra deres barn efter fødselen, hvis moren skulle være smittet med corona.

Jeg føler med de her kvinder, og håber samtidig at det hele driver over inden jeg skal føde. Samtidig er der så mange gode tiltag til gravide kvinder derude på nettet. Grupper på de sociale medier, gratis online fødselsforberedelse og kurser samt frivillige jordemødre, som står klar til at hjælpe de gravide med de mange spørgsmål. 

I denne tid har vi brug for lidt ekstra magi, derfor glædede det mig at høre at VitaVita Smykker har lavet et særligt smykke specielt til de gravide i denne specielle tid. Jeg har kendt Sisse og Ole i en del år efterhånden og ved, hvor gode de er til at sprede hverdagsmagi og hjertevarme med deres håndlavede smykker.

Jeg kender Sisse og Ole for at være dem, som altid holder hovedet højt og siger det nok skal gå. Derfor er de, de helt rigtige til at fortælle alle gravide at det nok skal gå gennem dette fine smykke. 
Vh Nia.

Køb “Nia’s to hjerter” her…

På vores webshop ser du vores præsentation af
“Nia´s to hjerter”, her er den:


“Nia’s to hjerter” er et helt særligt smykke. Smykket er lavet i kærlig inspiration fra vores gode ven Nia, som er gravid.
Smykket repræsenterer den helt særlige tid i en kvindes liv, hvor hun, ligesom Nia, bærer to hjerter.

To hjerter hun skal passe på og to hjerter der slår sammen, i en smuk gravid kvindekrop. Kærlighed og moderskab og omsorg, lyser ud af de to hjerter, det lille liv der vokser og gror, håbet, glæden og kærligheden.

Smykket er en oplagt gave fra den heldige mand, der snart skal være far og vil vise sin elskede lidt mere opmærksomhed, mens hun passer på deres fælles barn.

Stort tillykke til Nia og hendes kæreste Kristian og til alle jer, der går og venter, fyldt af glæde og forventning, på jeres lille søn eller datter. Tillykke til alle gravide familier i alle regnbuens farver, i har det bedste i vente.

Smykket er vores eget design og håndlavet i 925 sterlingsølv, i vores eget værksted. Smykket måler 20 mm og koster 700 kr. Har du lyst til at få en sølvkæde med til smykket , kan vi også sende det til dig, kæden koster 300 kr. Vi betaler naturligvis forsendelsen og pakker dit smykke fint ind.

Bestil Trille-firkløveret her…
Velkommen til vores Webshop…
Køb et gavekort og få det sendt over mail, vi giver 100 kr ekstra på alle gavekort i denne særlige tid, og alle gavekort kan bruges i tre år.
Køb Gavekort her og få 100 kr ekstra…
Meld jer på vores nye weekend smykkekursus d.12.-13. september 2020 i Svendborg kl. 11-17 begge dage, det er så mega spændende. 
 
Læs mere om weekend smykkekursus i Svendborg…

Kan i nu allesammen have det rigtig godt til vi ses igen. Tak fordi du ville læse vores nyhedsbrev, send det endeligt videre til andre, der kunne blive glade for at læse om os og vores VitaVita Smykker – univers. 

Pas godt på hinanden, nyd solen og husk, det bedste vi nu kan gøre er, at holde afstand og holde sammen. 

Vi bringer gerne smykker ud, kunsthåndværk til din dør, en slags “takeaway-smykker” her i området af og i Svendborg. 

De bedste hilsner fra Ole og Sisse.
VitaVita Smykker Danmark
Møllergade 50, 5700 Svendborg
29379511 / 22424624
www.vitavita.dk 
www.smykkekursus-vitavita.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her…
Værkstedsbutikken , Møllergade 50, 5700 Svendborg
Armbånd med vores signaturpræg
Ole og Sisse Jæger Thrane.